Myös lasikaton asennus onnistuu meiltä, monen muun ohella

Julkisivurakenteiden asennukset ovat leipätyötämme. Paitsi että asennamme alumiini- ja teräsovia, ikkunoita ja parvekekaiteita, monen muun ohella, myös lasiseinien asennus- ja lasikattojen asennustyöt kuuluvat ydintoimintaamme. Julkisten rakennusten haastavatkin lasirakenteiden asennukset onnistuvat osaavissa käsissämme.

Palvelemme koko Suomen alueella erilaisissa projekteissa. Millainen kohde sinulla on suunnitteilla, entä missä päin maata? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää sekä rakennuksestasi että meidän mahdollisuudestamme työn toteutuksessa. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen julkisivun asennustöistä.

Mitä moninaisempien kohteiden ja vuosien kokemuksella – meihin uskallat luottaa

Olemme työskennelleet useilla julkisilla rakennuksilla Suomessa, jopa aina ulkomailla asti. Kauppakeskukset, päiväkodit, sairaalat, päivittäistavarakaupat ja muut vastaavat kiinteistöt löytyvät työhistoriastamme – katso otteita referensseistämme. Referenssit-sivulta löydät myös kuvia kohteista, joissa olemme olleet mukana.

Kun takana on vuosia, paljon karttunutta kokemusta ja useita erityyppisiä julkisivuasennuksia, voi asiakas luottaa huolettomasti työn laatuun sekä siihen, että oma osuutemme projektissa tulee aina hoidetuksi sopimuksen mukaan. Huolellinen suunnittelu ja organisointi takaavat, että kanssamme työmaasi etenee kuten on suunniteltukin.

Meillä on niin ikään asianmukaiset vakuutukset kunnossa aina vastuuvakuutuksesta ympäröivän omaisuuden vakuutukseen. Ole meihin yhteydessä, olemme käytettävissäsi mielihyvin myös Sinun projektissasi julkisivurakenteiden toteuttajana!

Lasirakenteiden ohella hoidamme tarpeesi mukaan myös nämä työt

PVP-elementti- ja pelti-villa-pelti-elementtiasennukset, alumiini- ja/tai teräsrakenteisten ovien ja ikkunoiden asennukset, runkojen, lippojen sekä parvekekaiteiden asennukset ja pelti- ja tiilipintojen asennukset.

Kasetointi onnistuu siinä missä kevytelementin asennus, asiantuntemuksemme kattaa monipuoliset materiaalit ja oikeaoppiset, kestävät työtavat.

Edellä mainitut ovat yleisimpiä asentamiamme julkisivurakenteita. Voit tiedustella tarvittaessa myös muita julkisivupalveluja. Meillä on tunnetut, hyvät yhteistyökumppanit, jotka mahdollistavat resurssien laajentamisen tilanteen mukaan.

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme

Kiinnostuitko kumppanuudestamme? Kuulisimme mielellämme lisää tulevasta hankkeestasi. Laadimme halutessasi sinulle tarjouksen, jos lasiseinien asennus, lasikaton asennus tai vaikka julkisivuikkunoiden asennus, muita palvelujamme unohtamatta, tarvitsevat toteuttajaa.

Laitetaan pyörät pyörimään ja rakennetaan yhdessä korkealla laadulla pitkäikäisiä, turvallisia sekä tyylikkäitä kohteita!

GF-Service Etelä Oy